AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Taşağıl 100. Yıl İlkokulu

02726112043
Taşağıl Mahallesi Bereket Sokak No2 BOLVADİN/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Akademik,sosyal,kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş,ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Yeniliklere açık,sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla,öğrenci merkezli eğitim veren,teknolojiyi kullanan,velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri,öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup,kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
Okulumuz Beyaz Bayrak ödülü aldı.Okul Futbol Takımımız İlçede İlkokullar Arası Futsal Turnuvasına Katıldı.İlçe ikincisi olduk."Yakan Top" ilçe turnuvasında okulumuz ilçe birincisi oldu.23 Nisan´ da ilkokullar arası 100 m koşuda öğrencilerimiz madalya aldılar.Beslenme Dostu Okul Belgesi aldık.Okulum Temiz Belgesi aldık.
Yaya,Dolmuş
Okulumuzun servisi yoktur.
İlçe Merkezi
İl Merkezi:55 km İlçe Merkezi:2 km
Sportif Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Beyaz Bayrak projemizde başarılı olduk.Beyaz Bayrak aldık.Beslenme Dostu Okul Belgesi aldık.Okulum Temiz Belgesi aldık
Diğer Hususlar
Basketbol ve veleybol sahası vardır.Masa Tenisimiz ve Satranç takımlarımız vardır.