AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Taşağıl 100. Yıl İlkokulu

Tem

Sınıflarımızın Kapı Giydirmeliklerini personelimizle düzenledik.Daha önceden sipariş ettiğimiz kapı giydirmelerini, öğretmenlerimiz tatil olmasına rağmen okula gelip birlikte yardımlaşarak hazırladık.Öğretmenlerimizin her birine teşekkür ediyoruz.

Haz

Personelimiz ve aileleri ile bir yılın yorgunluğunu bir araya gelerek bir dizi etkinlikle attık.Yaptığımız pikniğin ardından çay ve kahve ikramı yapıldı.Bol bol muhabbet yapıldı.Daha sonra voleybol onayarak günü bitirdik.Bütün yıl boyunca fedakarca çalışan öğretmenlerimize; desteklerini her zaman yanımızda hissttiğimiz değerli ailelerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Haz

Tüm yurtta olduğu gibi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı okulumuzda da karne dağıtımı ile sona erdi.Öğrencilerimiz bir yıllık çalışmalarının karşılığını karne, teşekkür ve taktir belgeleri ile aldılar. Öğretmenlerimiz öğrencilerini kitap, çikolata ve değişik materyaller ile ödüllendirdiler. Öğrencileri ile bol bol fotoğraf çekindiler. Öğretmen ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor; iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencileri öğretmenleri Melike TIKIR ve Bilal BİLMEZ' in rehberliğinde düzenledikleri Yıl Sonu Gösterisini sergilediler. Velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımı ile okulumuz bahçesinde gerçekleşen gösteri byük beğeni kazandı. Öğrencilerimiz hazırladıkları şiir, şarkı, ront ve skeçleri güzel bir şekilde sundular. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Haz

Okulumuz Ana Sınıfı öğrencileri Kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.Öğretmenleri Melike TIKIR rehberliğinde hazırlanan programda veliler davet edildi.Öğrenciler şarkı ve oyunlarla eğlendiler daha sonra kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Haz

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri mezun olmanın mutluluğunu kep atarak kutladılar. Öğretmenleri ile piknik yaptılar, pasta kestiler. Öğretmenimizi öğrencilerimize olan emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz; öğrencilerimize de bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluk diliyoruz.

Haz

Okulumuz 4. Sınıf öğrencileri öğretmenleri Hasan Hüseyin TÜFEKÇİ rehberliğinde ilçemiz Horan Parkı' na gezi düzenledi.Öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte kahvaltı yaptılar, biraz oynayıp yemek yediler. Öğretmenlerinin getirdiği muzuniyet pastasını kestiler. Doyasıya eğlendiler. Öğretmenleri ve arkadaşları ile birlikte ilkokuldan mezun olacağı son günlerin tadını çıkardılar.Öğretmenimizi öğrencilerimize olan emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz; öğrencilerimize de bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluk diliyoruz.

Haz

Okulumuz 3 ve 4.Sınıf öğrencileri öğretmenleri gözetiminde vergibilir videolarını izlediler. Öğrencilerimiz vergi vermenin önemi konusunda bilgilendiler.

Haz

Eskişehir İlimize okul gezisi düzenledik.Sakaryabaşı' nda kahvaltı yaptıktan sonra Eskişehir' de sazova Parkı'na vardık.Hayvanat Bahçesi, Sualtı Dünyası, Uzay Evi' ni ve Masal Şatosu' nu  gezdik.Öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler. Değişik yerler görmenin ve yeni şeyler öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar. Gezide emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

May

Okulumuz 4/A Sınıfı öğretmeni Hasan Hüseyin TÜFEKÇİ, okul geneli "Satranç Turnuvası" düzenledi.Önce öğrencilere satranç oyununu öğreterek işe başladı.Daha sonra turnuvayı düzenledi.Mahalle Muhtarımız Yunus ÖZÇAL'ın eşi ve aynı zamanda velimiz olan Sultan Hanım yarışma afişlerini hazırladı.Öğrencilerimizden yoğun bir katılımın olduğu gözlendi. Kıyasıya bir mücadelenin sonunda 4/A Sınıfı öğrencilerinden İbrahim KARAGÖZ ipi göğüsleyen yarışmacı olarak birinci oldu.Öğrencimiz bayrak töreninde Satranç Takımı ile ödüllendirildi.Okulumuz öğretmen, öğrenci ve veli ilişkisine önemli katkılarından dolayı kazanan dostluk oldu diyoruz.Öğretmenimiz Hasan Hüseyin Tüfekçi ve diğer öğretmenlerimiz ile öğrenci ve velilerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

May

Bahçemizdeki ağaçların budamasını yaptık.İlçemiz Belediyesi ile yaptığımız yazışma sonucu okulumuza gelen yetkililer elektrik tellerine yaklaşan ve okul önündeki çatı üstüne uzanarak zarar veren ağaçları budadılar. Ağaçlar hem görünüm olarak güzelleşti; hem de olası zararları önlenmiş oldu.Bolvadin Belediyemize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz 1/A Sınıfı öğretmenleri Mine CAN rehberliğinde geometrik cisimlerden "Robot Çalışması" yaptı.Öğrencilerimiz geometrik cisimleri bir araya getirerek robot yaptılar. Bu etkinlikle hem eğlendiler; hem de geometrik cisimleri daha iyi öğrendiler.

May

Okulumuz Ana Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Melike TIKIR rehberliğinde "Anneler Günü" çalışması yaptılar. Hazırladıkları hediyeleri annelerine sunarak Anneler Gününü kutladılar. Yaptıkları çalışmadan dolayı öğretmenimizi ve öğrencilerini kutluyoruz.

May

2/A Sınıfı öğretmeni Beyza UYSAL öğrencileri ile birlikte velilerine  "Anneler Günü" programı düzenledi. Programdan habersiz olan anneleri okula davet ederek onlara sürpriz yaptı.Anneler Gününü pasta keserek kutladılar. Sonrasında öğretmenlerinin rehberliğinde öğrencilerin hazırladığı kendisi küçük anlamı büyük hediyeler Sınıf Annelerine taktim edildi. Sınıfta duygusal anlar yaşandı.Annelerimiz öğretmenimizin bu inceliğinden oldukça memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler. Biz de okul veli ilişkisini diri tutan bu anlamlı etkinliğinden dolayı başta öğretmenimizi ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

May

1-A Sınıfı öğrencileri Mine CAN rehberliğinde, yine öğretmenlerinin temin ettiği bambu çubukları kullanarak geometrik şekiller oluşturdular. Öğrencilerimiz hem eğlendiler; hemde eğlenirken konuyu öğrendiler. Öğretmenimizi tebrik ediyor, öğrencilerimize de başarılar diliyoruz.